Hondentas Pomeriaan

Hondentassen voor jouw Pomeriaan zijn een geweldig accessoire voor baasjes die hun huisdieren graag bij zich dragen. In tegenstelling tot een rugzak voor honden, worden deze hondenrugzakken gedragen door mensen met de pups erin. Deze manier om jouw hond te dragen is comfortabeler dan andere opties, omdat het gewicht van de hond op jouw rug of schouder in evenwicht is. Met een hondentas voor jouw Pomeriaan kan je jouw hond meenemen voor actieve uitjes, zoals wandelingen, uitstapjes in de stad, of wanneer je boodschappen doet. Hierbij is het niet ideaal is om ze onder de voet of aan de lijn te hebben.

Beste manier om een Pomeriaan te dragen in de hondentas

Begrijp de juiste manier om jouw Pomeranian op te tillen en vast te houden. Ook moet je weten hoe je een hond veilig kunt optillen om de hond in de Pomeriaan hondentas te doen. De truc is om altijd zijn achterste en borst te ondersteunen omdat dat zijn gewicht gelijkmatig verdeelt. Ga op jouw hurken zitten en leg jouw dominante arm achter de achterpoten van jouw Pom. Leg jouw andere hand om zijn borst. Als je begint met optillen zullen zijn achter- en voorpoten een beetje samenvouwen. Zodat het lichaam in je armen rust. Terwijl je langzaam gaat staan en tilt breng je het lichaam naar jouw borst toe. Dit geeft hem meer steun terwijl je er zeker van bent dat hij met jouw armen vastzit. Dit elimineert ook overmatige stress op jouw onderrug gebied. Hierna kan je jouw Pomeriaan in de hondentas doen.

hondentas pomeriaan

Optillen met nekvel

Om jouw Pomeriaan in de hondentas te krijgen moet je je Pomeriaan optillen. Dit kan op een goede manier en op veel verkeerde manieren. Veel mensen gaan ervan uit dat het prima is om honden op te tillen aan hun nekvel. Simpelweg omdat ze zien dat moederhonden dit doen bij hun pups. Het probleem is dat het erg ongemakkelijk is en mogelijk zelfs pijnlijk voor de hond. De moeder tilt haar pups alleen op die manier op als ze nog heel jong zijn. Zodra de pup wat volwassener is houdt dat gedrag op. Til jouw Pomeriaan dus niet in de Pomeriaan hondentas door middel van het nekvel of de halsband die om de nek van de hond zit. 

Hondentas pomeriaan kopen

Bekijk hier alle hondentassen die er op Bol.com te vinden zijn voor de beste keuze.