Pomeriaan autobench

De autobench voor de Pomeriaan wordt in de eerste plaats gebruikt voor transportdoeleinden. Ze hebben echter meer nuttige functies en kunnen een geweldige aanvulling zijn op jouw huishouden. Hier vindt jij de redenen waarom je een honden autobench voor jouw Pomeriaan zou moeten aanschaffen en hoe jij en jouw harige metgezel er voordeel uit kunnen halen. Wij voelen ons op ons gemak in ons huis. Waar we ons kunnen verstoppen voor alle gevaren van de buitenwereld. Ook een hond moet zijn knusse hoekje hebben! Je kunt jouw huisdier een veilige comfortzone bieden en zijn veiligheid en comfortniveau verhogen. Van tijd tot tijd moet je jouw viervoeter echter van punt A naar punt B verplaatsen, en in dat geval hebt je baat bij een autobench voor jouw Pomeriaan.

Autobench pomeriaan – Comfortabel vervoer

Laten we beginnen met de primaire functie van een autobench voor de Pomeriaan. Fundamenteel, het krijgen van een honden reisbench helpt jou jouw huisdier te vervoeren met een minimum aan gedoe. Je kunt hem gebruiken tijdens een lange reis als jij vergezeld wilt worden door jouw viervoeter, in een auto, een vliegtuig of het openbaar vervoer. Bovendien zijn reizen vaak erg stresserend voor dieren. Omdat de omgeving waarin ze terechtkomen nieuw is en er veel passagiers zijn die hen nieuwsgierig aankijken. Reiskratten voor honden creëren een veilige ruimte. Een hond is gewend aan zijn geur en is minder gestresst, ongeacht het vervoermiddel. Soms is het zelfs verplicht om jouw Pomeriaan in een reiskrat of autobench te vervoeren, vooral als je met het vliegtuig reist. 

pomeriaan autobench

Pomeriaan trainen met een autobench

Een honden autobench maakt zindelijkheidstraining minder pijnlijk voor zowel jezelf als jouw Pomeriaan puppy. Dat komt door de instincten van honden, die vergelijkbaar zijn met die van ons. Ze willen de roep van de natuur niet beantwoorden op dezelfde plaats waar ze rusten en slapen. Zelfs als ze jong zijn, zullen ze instinctief aangeven dat ze willen gaan wandelen. In plaats van dat op jouw tapijt te doen. Het helpt bij de algemene zindelijkstraining. Een reisbench voor honden is een aanduiding van een plaats waar de hond mag spelen, slapen en eten. Het maakt het onderscheid tussen die gebieden eenvoudiger. Het kan ook een levensredder blijken te zijn wanneer je gaat verhuizen. De bench is de ruimte die jouw huisdier kent en herkent, in tegenstelling tot de rest van het nieuwe huis. De Pomeriaan zou de autobench associëren met specifieke activiteiten, zodat het wennen aan een nieuwe plek gemakkelijker zou zijn.

Lees ook het artikel over de ‘standaard’ bench voor thuis en de verschillen met de auto variant.

Veilig en gezond

Een autobench voor jouw pomeriaan kan ook stress verminderend werken. Alle hondeneigenaren weten hoe groot het trauma is dat dieren tijdens Oud en Nieuw doormaken. Als je je alle feestjes kunt herinneren die je niet hebt kunnen bijwonen omdat jouw hond het niet alleen in de flat zou overleven. Of de paniekaanvallen om de twee minuten als gevolg van het vuurwerk. Kan je dit jaar een verandering verwelkomen. Hondenkratten verminderen de stress van dieren. Het is hun veilige zone waarin ze zich rustig kunnen nestelen tijdens het vuurwerk en zich tenminste een beetje rustiger voelen. Het is hetzelfde scenario met stormen. Als ze de kratten associëren met een vredige en veilige plek, zullen ze elke tegenslag met meer gemak doorstaan. Vergeet niet de speeltjes en het favoriete dekentje van jouw Pomeriaan in de autobench te leggen om hem nog meer te troosten!

Pomeriaan autobench kopen

Bekijk hier de meestbestelde autobenches voor de Pomeriaan op Bol.com.