Pomeriaan bench

Net als je denkt dat je geen bench nodig hebt, gaat jouw Pomeriaan achter de kat aan, klopt er bezoek aan de deur en glijden de rennende huisdieren tegen de potplanten. Je hebt een bench nodig – voor jouw geestelijke gezondheid en de veiligheid van jouw hond. Iedereen heeft een eigen plekje nodig, een toevluchtsoord waar ze zich kunnen ontspannen en opladen. Dat geldt ook voor jouw huisdier, en daarom is een bench een van de beste cadeaus die je jouw nieuwe pup kunt geven. Als jouw Pomeriaan zich op zijn gemak voelt in zijn bench, kan het een veilige en vertrouwde plek voor hem zijn. Ook kan het een nuttig hulpmiddel zijn bij het trainen. De beste benches bieden knusheid voor jouw Pomeriaan en een plek die alleen van hen is.

Bench Pomeriaan – Taken definiëren

Velen gebruiken een bench alleen voor zindelijkheidstraining, maar degenen die dat doen, beroven zichzelf, hun Pomeriaan en hun bench van een kans om veel meer te zijn. Als je je pup traint om de bench te zien als zijn hol, zal hij het zijn hele leven blijven gebruiken, zelfs als je hem niet nodig hebt. Onthoud dat je jouw pup in het begin misschien traint om jouw huis te beschermen als je er niet bent. Tegen de tijd dat jouw Pomeriaan volwassen is zal hij de bench zien als zijn bescherming tegen de wereld. Hem trainen om de bench als zijn hol te zien is niet moeilijk. Het kan wel een paar weken duren voordat jouw pup er helemaal klaar voor is. Op geen enkel moment mag je zijn bench gebruiken als een vorm van straf of gevangenis. Je wilt dat jouw hond zijn bench associeert met goede dingen. Anders zal de Pomeriaan zich verzetten tegen het gebruik ervan, hoe hard je ook probeert hem te trainen.

pomeriaan bench

Comfort Pomeriaan bench

Jouw Pomeriaan heeft een toevluchtsoord nodig, een plek voor een privédutje of om weg te zijn van lawaai. Als de Pomeriaan in jouw kamer slaapt, zet de bench dan in jouw slaapkamer. Haar bench past onder een tafel zodat ze zich beschermd voelt en uit jouw zicht is. Laat de deur open en leg een hondenbed neer om haar lichaam op te vangen. Ze kan de hele nacht in de bench slapen, of hem overdag als hol gebruiken. Sommige Pomeriaans komen en gaan de hele dag in de bench. Anderen gebruiken hem alleen als ze moe of gestrest zijn. Jij en jouw Pomeriaan zullen snel jullie comfortzone vinden met het gebruik van de bench.

Lees ook het artikel over de Autobench en de verschillen.

Veiligheid Pomeriaan bench

Als er bezoek komt, vooral werknemers die komen en gaan, zet jouw Pomeriaan dan in een bench en sluit de deur voor haar veiligheid. Als ze schrikt van reparaties of geluiden, kan ze door een open deur naar buiten rennen, tenzij ze in een bench ligt. Als je haar op haar gemak hebt gesteld in de bench, zal ze rustiger zijn met de onbekende mensen en activiteiten. Zet de Pomeriaan in een bench en sluit de deur als je huishoudchemicaliën gebruikt. Ze kan zich gemakkelijk verwonden in de paar minuten dat je wordt onderbroken door een telefoontje of een bezoeker. Als ze bang is voor stofzuigers en ander gereedschap, geef haar dan tijdens het klussen een favoriet speeltje of een traktatie. Zet een Pomeriaan altijd in een bench tijdens de bevalling. Door haar nieuwsgierige aard kan ze wegduiken en op een andere manier worden getrapt of gewond raken.

hondenbench pomeriaan

Reis bench Pomeriaan

Een reis bench is een broodnodig accessoire voor de Pomeriaan. Als ze in een bench met zachte wanden zit, wordt ze beschermd tegen plotseling remmen of andere schokken. Door haar kleine formaat wordt ze anders gemakkelijk heen en weer geslingerd in een schokkerig voertuig. Een reis bench houdt haar veilig in het dierenartspraktijk of andere klinieken waar onvoorspelbare honden komen en gaan. En de bench is ook haar veiligheidszone in een hondenpark of op een familiebijeenkomst. Haar bench geeft haar comfort en controle, een plek die van haar is, thuis of onderweg.

Pomeriaan bench kopen

Bekijk hier de bestverkochte benches voor de Pomeriaan op Bol.com.