Pomeriaan snacks

Om de gezondste Pomeriaan snacks te kiezen, moet je rekening houden met een paar dingen. Zoals de leeftijd en het gewicht van je Pomeriaan, de voedingswaarde van de snacks, timing, frequentie en hoeveelheid. Als je op deze factoren let, dan kun je veilig snacks geven aan je Pomeriaan. Snacks moeten ook een regelmatig onderdeel van het dieet van jouw hond vormen. Studies tonen aan dat 10-30% van het dieet van een Pomeriaan nacks zou moeten bevatten. Snacks zijn uitstekend voor hun algemene gezondheid, en het is als een traktatie voor hem, en hij gaat, natuurlijk, meer van je houden voor. 

Snacks om te overwegen voor jouw pomeriaan

Wanneer je op zoek bent naar in de winkel gekochte snacks voor jouw Pomeriaan, moet je ook de ingrediƫnten goed in de gaten houden. Net als de schappen met gefabriceerde snacks voor mensen, bevatten veel van de puppy snacks ongezonde toevoegingen. Geef jouw Pomeriaan geen snacks met geraffineerde bloem, suikers, conserveringsmiddelen of kunstmatige kleurstoffen. Als je niet houdt van wat je in de winkel ziet, kan je altijd jouw eigen snacks maken met gezonde recepten die online beschikbaar zijn. Of kook rundvlees, niertjes of lever van tevoren, snijd het in kleine stukjes en vries het in. Als een gezond gebit je prioriteit is, zijn de beste snacks voor Pomeriaans groenten zoals wortels en selderij. of kleine botjes van de slager.

pomeriaan snack

Fruit als Pomeriaan snack

Veel Pomeriaan eigenaren geven geen prioriteit aan fruit als een gezonde snack optie voor hun harige vrienden. Ze zullen gaan voor producten uit de fabriek, maar zullen niet kijken in hun keuken voor een aantal smakelijke en voedzame snack opties in de vorm van fruit voor een Pomeriaan. Dit is een vergissing en als hondeneigenaar moet je hiervoor op je hoede zijn. Hier zijn enkele van de populaire vruchten die je kunt geven als Pomeriaan snacks:

  • Appel; Het is een uitstekende keuze voor een snack die vol zit met gezonde voedingsstoffen. Je kunt er een gezonde dosis vitaminen zoals A en C uit halen. Het is ook rijk aan vezels die helpen om de stoelgang van jouw Pomeriaan onder controle te houden. Het kauwen en bijten op appels helpt ook om de tanden schoon te houden en de adem fris. Vergeet niet de pitten en het klokhuis te verwijderen voordat je ze voert; ze bevatten elementen die schadelijk kunnen zijn voor je huisdier.
  • Bananen; Ze bevatten veel kalium, vezels, koper, vitamine C, natrium, enz. Ze hebben ook een laag cholesterolgehalte. Al deze eigenschappen helpen bij het gezond houden van de hersenen, het hart en de spijsvertering van jouw Pomeriaan. Ga echter niet te ver met bananen; ze bevatten ook 12 gram suiker, dus voer ze altijd met mate.
  • Bosbessen; Ze zijn een krachtige bron van antioxidanten zoals vitamine K en C en bevatten ook veel vezels. Je kunt een bosbessen smoothie snack maken voor je Pomeriaan of er een paar in zijn eten doen.
  • Cantaloupe; een andere super Pomeriaan snack die hoog is in gezonde voedingsstoffen zoals kalium, folaat, vezels, niacine, vitamine A, B6, en C. Zorg ervoor dat je voor het serveren de pitten en de schil verwijdert. Omdat ze elementen bevatten die het spijsverteringssysteem van je Pomeriaan in de war kunnen brengen.

Groenten

Net als fruit, zijn groenten ook een veilige en gezonde keuze voor Pomeriaan snacks. Ze kunnen jouw harige vriend helpen in goede vorm te blijven met een gezonde darm. Groenten zijn gemakkelijk te verteren en hebben een verzadigend effect. Jouw Pomeriaan zal dol zijn op wortelen. Ze helpen bij het voorkomen en beheersen van vele ziekten, waaronder urineblaaskanker. Ze hebben een hoog gehalte aan vezels en beta caroteen, die gunstig zijn voor jouw Pomeriaan. Net als appels kan het kauwen op wortelen helpen om de tanden schoon te houden. Dit omdat ze de aanslag op de tanden verwijderen en ze opfrissen. Andere vruchten en groenten die ideale Pomeriaan snacks zijn peren, zoete aardappel, rode paprika’s, broccoli, aardbeien en watermeloenen.

Pomeriaan snack kopen

Bekijk hier de bestverkochte Pomeriaan snacks op Bol.com.