Pomeriaan fokker

Ben je op zoek naar fokkers van Pomeriaan pups in Nederland, Duitsland of België? Pomeriaans zijn een geweldig hondenras. Hun kleine formaat betekent dat ze in appartementen of in huizen kunnen leven, in steden of op het platteland. Ze zijn vriendelijk en vrolijk, waardoor ze vertederende metgezellen zijn voor elke leeftijd. Het vinden van een goede Pomeriaan fokker is de sleutel tot het temperament, de gezondheid en de kwaliteit van leven van jouw hond. Het is gemakkelijk om een goede Pomeriaan fokker en puppy te vinden als je weet welke vragen je moet stellen, de kwalificaties van een goede fokker, en welke fysieke tekenen je moet controleren bij de puppy. Ben je benieuwd hoe je Pomeriaan honden in Nederland, België en Duitsland goed kunt kopen. 

Pomeriaan Broodfokkers

Het vinden van een goede Pomeriaan fokker is de sleutel tot een gezonde, gelukkige puppy. Er zijn veel puppyfokkerijen vermomd als familiefokker in de achtertuin. Als je dus denkt dat een fokker deel uitmaakt van een pomeriaan puppyfokkerij, loop dan weg. Koop geen puppy van hen om de puppy te “redden”. Dit zal alleen maar doorgaan met het financieel ondersteunen van de geldbeluste dierenhandel industrie. Zorg ervoor dat u de juiste vragen stelt wanneer u met de fokker praat om zeker te zijn van de legitimiteit. Een goede fokker zal je de mogelijkheid geven om een bezoek te plannen om de puppy’s en de ruimte waarin de pomeriaan puppy’s leven te zien. Dit geeft je de mogelijkheid om de puppy’s fysiek te zien en hun leefruimte te bekijken. Het geeft je ook de mogelijkheid om de ouders te bekijken.

pomeriaan fokker

Goede pomeriaan fokker

Het is belangrijk om meer te weten te komen over de ouders van de Pomeriaan puppy’s en hun stamboom van de fokker. Dit is belangrijk om te bekijken, zodat je de gezondheid van de ouders kunt zien en mogelijk een aantal rode vlag gezondheids-en welzijnsproblemen op te vangen. De fokker moet blij zijn om informatie over de stamboom te delen en documenten te delen om te ondersteunen wat ze zeggen. Pomeriaan nesten zijn meestal slechts tussen een tot vijf pups per nest, dat is op de kleinere nest grootte voor honden. Als een Pomeriaan fokker zegt dat ze altijd puppy’s beschikbaar hebben, dan is dit waarschijnlijk een broodfokker en dit is geen fokker waar je jouw puppy wilt kopen. 

Zijn er altijd Pomeriaan puppy’s beschikbaar om te kopen?

Als het antwoord “ja” is, zal de puppy die je overweegt te kopen niet genoeg zorg en liefde van de Pomeriaan fokker hebben gekregen. De puppy moet in een huis leven, niet in een garage of kennel. Aan de andere kant kan een fokker dit al vele jaren met succes doen, en voldoende faciliteiten hebben en extra hulp van andere ervaren mensen. Bekijk goed welke Pomeriaan fokkers de honden te koop zetten. Bekijk ook welke eisen fokkers aan de baasjes stellen om de Pomeriaan honden te kunnen kopen om zo de goede en minder goede fokkers van elkaar te scheiden. 

Meer weten?

Wil je meer weten over de Pomeriaan? En meer leren over waar je op moet letten bij het kopen van een Pomeriaan bij een fokker, bekijk dan hier het Pomeriaan Handboek.

Pomeriaan handboek downloaden