Pomeriaan deken

De markt is vol met Pomeriaan dekens in alle soorten en maten. Het kiezen van de juiste kan intimiderend zijn. In deze gids onthullen we het beste materiaal voor hondendekens. Honden doen zo veel voor ons. Ze beschermen ons tegen gevaar, geven ons eindeloze knuffels wanneer we die nodig hebben, vechten voor ons in de strijdzone, houden zielsveel van ons, en toveren een permanente glimlach op ons gezicht. Het is niet meer dan eerlijk dat we hen voor dat alles en nog veel meer belonen. Na een lange dag vinden ze het bijvoorbeeld niet erg om een paradijs te hebben om zich in terug te trekken. Een warm comfortabel bed met een even zachte en warme deken is de minimale verwachting van jouw Pomeriaan.

Waarom het juiste materiaal deken belangrijk is

Het materiaal dat je kiest voor jouw Pomeriaan deken kan alles maken of breken met betrekking tot het opvoeden van jouw huisdier. Ten eerste moet het voldoende comfortabel zijn. Naast comfort moet de deken ook veilig zijn voor jouw pup. Helaas zijn er dekens die pluche en warm zijn, maar een gevaar kunnen vormen voor een kauwer. Als hij de deken kan verscheuren in kleine kauwbare stukjes, is het zeker een gevaar. Andere dingen om te overwegen zijn duurzaamheid, geur- en vochtbestendigheid, en gemak van schoonmaken van de deken voor jouw Pomeriaan.

Bekijk hier de bestverkochte dekens voor Pomeriaans op Bol.com.

pomeriaan deken

Fleece deken pomeriaan

Fleece is zonder twijfel het meest gebruikte materiaal voor Pomeriaan dekens. Het voldoet aan alle eisen, inclusief veiligheid, comfort en gemak. Het is zo gemaakt dat het niet rafelt of rafelt zoals andere stoffen op de markt. In wezen wordt fleece gemaakt door polyestertereftalaat te combineren met andere synthetische vezels. De ingrediënten worden bij extreem hoge temperaturen met elkaar in contact gebracht om een polymeer te vormen. Het polymeer stolt vervolgens en vormt een dikke stroop die door een metalen schijf met minuscule gaatjes wordt geleid, een zogenaamde spindop. Wanneer het polymeer in contact komt met de lucht, vormt het lange stroken die vervolgens tot garens worden geweven en tot een stuk stof worden verwerkt. Een scheerapparaat snijdt de vezels en maakt ze zacht zoals wij dat kennen. Soms wordt teflon toegevoegd om het fleece waterafstotend te maken. kortom. een fleece pomeriaan deken is zeker aan te raden.

Badstof deken pomeriaan

Het tweede materiaal dat gebruikt wordt voor de productie van Pomeriaan dekens is de veelgebruikte French Terry stof. Typisch, is dit een gebreide doek met één kant met lussen en garenpolen en de tweede kant een zacht, gelijkmatig oppervlak. Het is dikker en zwaarder dan het gemiddelde T-shirt-materiaal, maar lichter dan de meeste sweatshirts. Dit materiaal wordt vervaardigd uit een speciaal soort katoenmengsel en kleine hoeveelheden spandex en polyester. De beste manier om de French terry stof te herkennen is door naar een badlaken te kijken. Vooral het soort dat zacht en warm is aan de binnenkant en dan nog gelijkmatiger aan de buitenkant. Badstof Pomeriaan honden dekens zijn niet alleen zacht maar ze zijn ook warm veelzijdig, het enige nadeel is dat deze stof geen vocht afvoert zoals andere op de markt.

deken pomeriaan

Microvezel

Zoals de meeste materialen hier, is het zacht om aan te raken en is het geweldig voor de deken van jouw Pomeriaan pup. Het gebruikt een enkel garen en een kleine buigmodulus om het opmerkelijk zacht te maken. De vezels hebben een hoge onderlinge dichtheid en een groot oppervlak, waardoor de dekking van de stof indrukwekkend is. Dankzij het grote oppervlak is de stof zeer ademend en heeft het een groot vochtafvoerend vermogen. Microvezel deken is ook comfortabel en zal zorgen voor gezellige nachten voor jouw Pomeriaan. Het grootste nadeel is echter dat het allergieën kan veroorzaken, omdat het statische elektriciteit opwekt en daardoor zwevende lucht verliest, let hierbij op als jouw Pomeriaan ademhalingsproblemen heeft. Hierbij een link naar de overzichtspagina waarop alle Pomeriaan Dekens staan.